Jungfrun

21/3-20/4

Du är inne i en period av utveckling där du kan känna att du är belysning, mitt i allt oavsett vad du gör, du gör nog väldigt bra saker, i balans med känsla i det som är dina uppgifter. Nu är en tid då du sätter fokusering på din kraft, dina funderingar, att skapa bättre kontakter, du blir tydligare och mer fokuserad som person.

Du kan nu vara lite extra petig, du vill så mycket, vill verkligen att allt ska fungera enligt din planering, du kan ha svårt att slappna av för att ta det lugnt, en hel del som du känner att du måste göra. Du har med dig bättre möjligheter att styra och ställa nu, att planera, strukturera, se till att andra följer dig i det som du vill skapa. En bra tid att rensa bort saker i ditt liv som inte gynnar dig längre, istället njuta av det som tilltalar dig.

I kärleken är du romantisk, det kan få en partner att bli fundersam över din nya sida, utan partner kan det vara läge för nya romanser, lita till din känsla, du är i kärlekens energi nu. Du är helt inne i din spontana lust, du kastar dig in i allt som du har lust till med hull och hår, totalt engagerad, mycket medveten om vad du vill få ut av livet. Du gör verkligen ditt bästa för att förverkliga alla dina drömmar.

24 augusti-22 september

Renlig, praktisk, hälsomedveten och noggrann.

Element: Jord
Metall: Nickel
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Magen, tarmarna
Härskarplanet: Merkurius
Färg: Mörkblå, brun, grön
Kristall: Onyx Växt: Smörblomma, myrten, mejram.
Tarotkort: XX Domen
Yrkesliv
Sekreterare, lokalvårdare, sjukvårdare, författare. Inom new age området som: Hälsovårdare, healer, Rosenmetoden.

Nycklar
Blyg, ärlig, trogen, pålitlig, praktisk och bestämd, lite kontrollerande, intelligent. 

Lärdom
Att gå sin egen väg, tro på sina ideal, våga se även det "svarta" behålla optimism.

Jungfrun är den ordentlige, ordningsamme som har kontroll (eller gärna vill ha). Tyvärr stämplad lite som pedant, men har många goda sidor, djupsinnig, ärlig, stark, envis och målmedveten. Oroar sig kanske lite för mycket men enbart av ansvarskänsla och är en sann idealist som är trogen sin partner och vänner så länge de finns vid Jungfruns sida.

Resor går till hälsohem, skidorter och temaresor till ställen som är ansedda som seriösa.

Pengar är det kontroll över, ordning och reda, pengar på fredag. I kärleken är Jungfrun trogen och finner en stor kärlek som den har kvar resten av livet även om partnern inte är kvar.

Personlighet
Som Jungfru är du nog mest känd för att vara pedantisk. Att ha ordning och kontroll och vara lite näsvis. Du har koll på läget, på varenda detalj och trivs allra bäst när du får andra att veta vad som gäller. Du kan ha svårt för förändringar och vill helst veta vad som gäller hela vägen innan du ger dig in i något nytt, men när du väl gör det så är du med hela vägen. Nitisk kanske också är ett annat ord som inte låter så positivt men allt det som du försöker styra upp i är ändå för allas bästa.

Du vill ha lugn och ro och att allt ska ha sin plats. Det blir lättare för dig då, för du tar detta med ansvar väldigt allvarligt. Du bryr dig om det som du kan ta på, även det kroppsliga, du kan leva sundast av alla tecken i din iver efter det perfekta. Det ansvar du tar är orubbligt och du är att lita på, i alla fall så länge det går efter dina rutiner och din struktur.

Du kan vara en av de trevligaste vänner att ha så länge allt flyter på. I ditt ansvarstagande så kan du ändå förändra, det som du tycker skulle må bra av en "renovering". Du ger sällan upp och kan vara lite av en tusenkonstnär i din iver att behärska livet med alla svängar.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with