Jungfrun

21/3-20/4

Du tar det lite lugnare under en period, ger dig mer tid att vara i vardagen, följa det som du hittills byggt upp och bara vara, bara känna in vad som sker, i det inte ställa krav på att du ska agera, förändra. Eller kanske du inte gör något alls överhuvudtaget utan bara stannar upp och njuter av livet. Låt livet lägga allt på plats innan du börjar ändra något, aktuellt just nu är nog att bara ta det lugnt.

Du kan vara noga nu, för koll på läget har du, stöd och support, du visar dina bästa sidor. Allt som har med andliga kontakter, det som vi inte alltid ser kan fascinera dig nu. Du kan till och med utvecklar mer av ditt eget andliga sinne, din lyhördhet för det som inte alltid ögat ser. I gemenskap, bekräftelse av och med andra stärker du din intuition.

Du är mer fokuserad nu under denna period, vaken och alert, nyfiken, vill göra mycket, semester är bra om du ska göra stora renoveringar i annat fall kan du stressa din omgivning med all energi.

Du kanske inte alltid stannar upp i personliga möten eftersom du vill mer, är lite överallt i din iver att finna ny utveckling samt svar på dina funderingar. Du kan nu vara lite väl allvarlig, kanske dags att ta lite ledigt ifrån vardagen, vila, ta stunden som den kommer, ägna dig mer åt din personliga utveckling.

Du längtar efter någon förändring men har svårt att ta första steget själv, det går antagligen lättare om du släpper på krav, de krav som du först och främst antagligen har på dig själv men även på andra. Allt behöver inte vara perfekt, vilket du är medveten om, men kan ha svårt att ge dig själv möjligheten att lyssna till vad du egentligen vill, du försöker att följa den mall du har satt upp.

Zodiaktolkning i Tarot

24 augusti-22 september

Renlig, praktisk, hälsomedveten och noggrann.

Element: Jord
Metall: Nickel
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Magen, tarmarna
Härskarplanet: Merkurius
Färg: Mörkblå, brun, grön
Kristall: Onyx Växt: Smörblomma, myrten, mejram.
Tarotkort: XX Domen
Yrkesliv
Sekreterare, lokalvårdare, sjukvårdare, författare. Inom new age området som: Hälsovårdare, healer, Rosenmetoden.

Nycklar
Blyg, ärlig, trogen, pålitlig, praktisk och bestämd, lite kontrollerande, intelligent. 

Lärdom
Att gå sin egen väg, tro på sina ideal, våga se även det "svarta" behålla optimism.

Jungfrun är den ordentlige, ordningsamme som har kontroll (eller gärna vill ha). Tyvärr stämplad lite som pedant, men har många goda sidor, djupsinnig, ärlig, stark, envis och målmedveten. Oroar sig kanske lite för mycket men enbart av ansvarskänsla och är en sann idealist som är trogen sin partner och vänner så länge de finns vid Jungfruns sida.

Resor går till hälsohem, skidorter och temaresor till ställen som är ansedda som seriösa.

Pengar är det kontroll över, ordning och reda, pengar på fredag. I kärleken är Jungfrun trogen och finner en stor kärlek som den har kvar resten av livet även om partnern inte är kvar.

Personlighet
Som Jungfru är du nog mest känd för att vara pedantisk. Att ha ordning och kontroll och vara lite näsvis. Du har koll på läget, på varenda detalj och trivs allra bäst när du får andra att veta vad som gäller. Du kan ha svårt för förändringar och vill helst veta vad som gäller hela vägen innan du ger dig in i något nytt, men när du väl gör det så är du med hela vägen. Nitisk kanske också är ett annat ord som inte låter så positivt men allt det som du försöker styra upp i är ändå för allas bästa.

Du vill ha lugn och ro och att allt ska ha sin plats. Det blir lättare för dig då, för du tar detta med ansvar väldigt allvarligt. Du bryr dig om det som du kan ta på, även det kroppsliga, du kan leva sundast av alla tecken i din iver efter det perfekta. Det ansvar du tar är orubbligt och du är att lita på, i alla fall så länge det går efter dina rutiner och din struktur.

Du kan vara en av de trevligaste vänner att ha så länge allt flyter på. I ditt ansvarstagande så kan du ändå förändra, det som du tycker skulle må bra av en "renovering". Du ger sällan upp och kan vara lite av en tusenkonstnär i din iver att behärska livet med alla svängar.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with