Grattis till dig som är född i Kräftans tecken.

21/6/22/7

Detta kan bli en riktig fin period för dig om du bara är närvarande i det som sker och inte flyr ifrån ansvar. Du har lätt för att drömma dig bort, din längtan kan bli mer fantasi än verklighet. Det är en bra tid för dig att blanda mellan arbete och ledighet, allt för mycket ledighet kan göra dig allt för bekväm och du kanske då bara tar allt för givet och missar en del roliga upplevelser. Du har med dig mer fokusering, men sedan vad du använder den till är upp till dig.

Du kommer nog att trivas bättre hemma än på resande fot och då gärna med många omkring dig, kanske det är hos dig alla släktingar stannar upp denna period. Det kan även vara en bra period för dig att göra investeringar och se om ditt hus, stanna upp och skapa det som du längtar efter och dela det med andra. Du mår hur gott som helst, har ditt på det torra, gemenskap, trygghet och en allmänt bra period där det mesta kretsar omkring dig och dina känsloupplevelser.

Du kan känna en utökad inre trygghet som gör att du säger vad du tycker och får en bra respons tillbaka. Du trivs även för dig själv vilket du tar dig friheten att vara emellanåt. Du kanske söker en utveckling arbetsmässigt, mer självständighet som ger dig mer kraft och fokusering. Bästa perioden för kärlek är hela månaden men speciellt omkring mitten av månaden.

22 juni-22 juli

Hemkär, romantisk, skygg o blyg.

Element: Vatten
Metall: Silver
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Bröstkorg, matsmältningssystemet. Härskarplanet: Månen
Färg: Silvergrå
Kristall: Pärla
Växt: Lilja, näckros.
Tarotkort: XVIII Månen
Yrkesliv Undervisning, kock, sjukvårdare, läkare. Inom new age området som: Healer, kursledare, vegetarisk kock, hälsohem, kost.

Nycklar
Kärleksfull, omhändertagande, omtänksam, sympatisk och försiktig.

Lärdom
Att stanna upp i nuet, vara trygg i sig själv.

Kräftan är den som är mest hemkär, trivs i hemmet med de sina, har full kontroll över kastruller och gardiner i en salig blandning. Är ömsint, omvårdande och skulle behöva svängdörrar i sitt hem som alltid är öppet för den som behöver någon att luta sig emot.

 Resor undviker en kräfta om den inte kan ta med sig hemmet, det vill säga husvagn eller husbil och då gärna i anslutning till hemmets trygga vrå. Pengar är något som andra ser till att man alltid har och de investeras först och främst i köksinredning och i hemmet.

Kärleken är viktig, livets elixir. Trivs med ett fast förhållande, ett magnifikt bröllop och många barn.

Personlighet
Du är en harmonisk person som trivs med att ta det lugnt tillsammans med andra. Du drivs av dina känsloupplevelser. Hemkär och älskar dina närmaste som du ger mest tid av allt. Du kan pyssla på i det oändliga hemmavid men har inte lika stort tålamod om du är utan för din gräns. Men du är tålmodig så länge det gynnar dina närmaste, för i ditt liv så lever du genom andra, familjär.

Dina närmaste är det viktigaste och deras välmående och du har ett sjätte sinne när det gäller att känna in hur andra mår. Du är bra på att vårda och få allt att vara i harmoni med en positiv anda och med mål att stärka gemenskap.

Du har en gåva med din lyhördhet och ditt sinne för att skapa välmående sedan om det är genom en kram, genom närvaro eller genom att du bakar bullar har ingen betydelse, du finner den väg som är rätt för att det ska vara harmoni.

Du kan ha stort intresse i heminredning bara för att ditt hem betyder så mycket, och reser du bort så tar du gärna med dig något för att dekorera så att du känner dig som hemma. Du kan vara suverän på att laga mat, men på dina villkor, viktigare att det är gott än nyttigt. Även om du sätter dina närmaste främst så är målet med det att du ska må bra eftersom du mår bra när det finns en välbalanserad gemenskap.

Du kan när du bli sårad sätta upp ditt skal, stänga dörren till kontakt och dra dig undan, väldigt sårad. Du kan gå genom eld och vatten för att nå målet med harmoni.

Astrologikurs

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig, sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Skapad med