Kräftan

21/3-20/4

Du är nu på gång att utveckla dina upplevelser till något mer konkret i vardagen, det är kanske därför du kan känna dig lite förvirrad, lite glömsk samt orolig. Det blir helt enkelt mycket på en gång, i allt detta är du stark i dina känslor, i dina upplevelser, svårt att fokusera men har det som utmaning, att finna dina värderingar samt tro på dig själv. En period med stark fokusering på trygghet, att skapa en struktur i vardagen som du säkert klarar av mycket bra med hjälp av positiva energier.

Du ger mer av dig själv, finner en ro med att vara hemmavid, tar det lugnt. Du har nu fina möjligheter att bara ta det lugnt, att umgås med familj, vänner, pyssla med det som känns viktigt för dig. Du kan lägga betoning på kalas, fikastunder, det är en bra tid att rensa ut i köket för att skapa mer utrymme för det som du vill utveckla vidare senare för att skapa mer trivsel. Umgänge, gemenskap kan vara det viktigaste för dig nu, att få ta hand om, ordna, fixa och vara i centrum.

Kärleken är nog intensiv, romantisk samt passionerad där du får respons på det du ger ut. En bra period för allt som har med utveckling, fördjupning av relationer att göra. Kärleken kan vara impulsiv, väldigt givande, du ger mer av dig själv, vet även vad du önskar, kör en rak, tydlig kommunikation om vad du längtar, drömmer efter.

22 juni-22 juli

Hemkär, romantisk, skygg o blyg.

Element: Vatten
Metall: Silver
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Bröstkorg, matsmältningssystemet. Härskarplanet: Månen
Färg: Silvergrå
Kristall: Pärla
Växt: Lilja, näckros.
Tarotkort: XVIII Månen
Yrkesliv Undervisning, kock, sjukvårdare, läkare. Inom new age området som: Healer, kursledare, vegetarisk kock, hälsohem, kost.

Nycklar
Kärleksfull, omhändertagande, omtänksam, sympatisk och försiktig.

Lärdom
Att stanna upp i nuet, vara trygg i sig själv.

Kräftan är den som är mest hemkär, trivs i hemmet med de sina, har full kontroll över kastruller och gardiner i en salig blandning. Är ömsint, omvårdande och skulle behöva svängdörrar i sitt hem som alltid är öppet för den som behöver någon att luta sig emot.

 Resor undviker en kräfta om den inte kan ta med sig hemmet, det vill säga husvagn eller husbil och då gärna i anslutning till hemmets trygga vrå. Pengar är något som andra ser till att man alltid har och de investeras först och främst i köksinredning och i hemmet.

Kärleken är viktig, livets elixir. Trivs med ett fast förhållande, ett magnifikt bröllop och många barn.

Personlighet
Du är en harmonisk person som trivs med att ta det lugnt tillsammans med andra. Du drivs av dina känsloupplevelser. Hemkär och älskar dina närmaste som du ger mest tid av allt. Du kan pyssla på i det oändliga hemmavid men har inte lika stort tålamod om du är utan för din gräns. Men du är tålmodig så länge det gynnar dina närmaste, för i ditt liv så lever du genom andra, familjär.

Dina närmaste är det viktigaste och deras välmående och du har ett sjätte sinne när det gäller att känna in hur andra mår. Du är bra på att vårda och få allt att vara i harmoni med en positiv anda och med mål att stärka gemenskap.

Du har en gåva med din lyhördhet och ditt sinne för att skapa välmående sedan om det är genom en kram, genom närvaro eller genom att du bakar bullar har ingen betydelse, du finner den väg som är rätt för att det ska vara harmoni.

Du kan ha stort intresse i heminredning bara för att ditt hem betyder så mycket, och reser du bort så tar du gärna med dig något för att dekorera så att du känner dig som hemma. Du kan vara suverän på att laga mat, men på dina villkor, viktigare att det är gott än nyttigt. Även om du sätter dina närmaste främst så är målet med det att du ska må bra eftersom du mår bra när det finns en välbalanserad gemenskap.

Du kan när du bli sårad sätta upp ditt skal, stänga dörren till kontakt och dra dig undan, väldigt sårad. Du kan gå genom eld och vatten för att nå målet med harmoni.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with