Lejonet

21/3-20/4

Du är i en festlig virvel av äventyr verkar det som, där det ena händer efter det andra, inga lugna stunder, mycket rolig dramatik, intensivt tempo där du verkligen kommer till uttryck. Det är nu du kan utveckla mer av dina andliga sinnen, finna din inre trygghet till att du kan visa upp en mer harmonisk sida utåt. Du kan få mer respons på vem du egentligen är, vilket kan leda till framgångar, mest inom arbete.

Viktigt är att du är på rätt plats, utifrån den du är, att anda får se alla dina positiva talanger.
Kärleken är nog passionerad, intensiv och rastlös, du vill ha allt, du ger allt, det ska vara upplevelser. Men du kan lika gärna skapa drömbilder som är svåra att leva upp till både för dig, en partner. Risken är att du blir besviken när verkligheten kanske inte är lika spännande, men i allt detta är det känslor samt upplevelser som kan ge dig det du söker.

Du bör ta det lite lugnt nu, lära dig att stanna upp, då inte bara för nöjes skull. Kanske en resa är det bästa där du kan släppa kontrollen, bara ta det lugnt. Du har många möjligheter att få beröm för den du är, det du gör. Antagligen är du mer fokuserad på vad du vill, vet hur du ska skapa bättre förutsättningar, i det kan du kosta på dig att släppa lite på ansvaret, ge dig själv mer fritid. En orolighet kan finnas inom dig från början men du tar nog tag i den energin, förverkligar en del projekt du funderat på.

23 juli-23 augusti

Festprisse, i centrum, barn- och djurkär.

Element: Eld
Metall: Guld
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Hjärtat och ryggen
Härskarplanet: Solen
Färg: Guldgul
Kristall: Rubin
Växt: Solros, ringblomma.
Tarotkort: XIX Solen
Yrkesliv Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new age området som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

Nycklar
Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

Lärdom
Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska.

Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur.
Resor går till Afrika eller ut till någon yatch.

Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

Personlighet
Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum.

Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av.

Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in.

Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with