Lejonet

24/9-23/10

Du tar ut svängarna, tar för dig och vill ha allt. Du kan vara otålig, sökande och även krävande att andra inte orkar med allt som du företar dig. Du är säker på dig själv, medveten men har inte tålamod att vänta in utan agerar självständigt och med framåtanda, du kan lyckas med en hel del eftersom du har en bra fokusering med dig.

Däremot om du inte får respons på en gång kan du bli vilsen. Du kan ha en tendens att glida undan i det som inte passar dig, smita ifrån ansvar. Du går din väg, har full tillit till dig själv, du vet vad du vill, ser till att du får det, du trivs mitt i allt, ser till att det händer någonting hela tiden, mest för att inte bli uttråkad.

Du kan vara lite djupare emellanåt men mest är du fokuserad på att skapa mer av det du önskar.

I arbetet är risken att du blir understimulerad om du inte sätter igång nya projekt, vilket du verkar vara bra på nu. Du är säkrare, kan avancera.

I kärleken är du intensiv, tar för dig, är kanske till och med lite flirtig, väl medveten om vad du vill ha men lite svårt att vara närvarande då en rastlöshet och en rädsla att inte få det önskade kan driva dig till impulsiva handlingar.

Spirituellt kan du vara öppen för det mesta, men söker spänning, svar på det okända, du kan vilja förstå, skapa mer kontakt med det som inte är synligt.

Du är mycket envis, säker på vad du vill och vad som passar dig bäst, lite attityd, men det kan du kosta på dig, för är det inte så att du bara är bäst just nu?

Du vill så gärna få mer fördela, söker att vara på rätt plats för att få till dig det bästa vilket du säkert lyckas med.

Du gör inget halvdant utan är helt engagerad i det som sker med inlevelse.

23 juli-23 augusti

Festprisse, i centrum, barn- och djurkär.

Element: Eld
Metall: Guld
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Hjärtat och ryggen
Härskarplanet: Solen
Färg: Guldgul
Kristall: Rubin
Växt: Solros, ringblomma.
Tarotkort: XIX Solen
Yrkesliv Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new age området som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

Nycklar
Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

Lärdom
Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska.

Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur.
Resor går till Afrika eller ut till någon yatch.

Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

Personlighet
Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum.

Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av.

Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in.

Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with