Lejonet

21/3-20/4

Du känner ny energi, vårkänslor drabbar dig, du börjar agera med all din kraft, visar vad du går för, säger vad du tycker, är mer fokuserad. Du har en bra känsla, erfarenhet.

Nu är det dags att komma igång, göra det du vill. Du kommer att möta mer nya människor inom nya områden som nu börjar med ett nytt intresse.

Du är mer öppen i din attityd, mer medveten om vad du vill göra samt hur du ska få andra till att samarbete, agera med dig i det som är viktigt. Kommunikation och nytänkande, att gå nya vägar, ta fram nya projekt är en del av ditt liv oavsett det gäller jobbet, ditt hem eller ditt privatliv. Agera nu, ta för dig, visa vem du är, vad du kan, desto galnare idé, kanske större chans att det blir något av det.

Du kan få andra att samarbeta om du är listig nu, presentera en bra grund, en stark gemenskap då kan du nu utveckla det mesta som du önskar dig. I kärleken kan du ena stunden känna dig trängd, i nästa vill du ha mer trygghet, var nöjd med det du har, var i upplevelsen i stället för att söka efter något som du inte vet vad det är.

Du ger dig inte tid att stanna upp i dig själv, du har fullt upp med dina känslor, låt det vara så, det är även det en utveckling. All längtan och alla starka känslor får dig att uppleva nya saker som är ett steg i din utveckling.

Du möter nya upplevelser och människor, utmaningar som du får ta ställning i och till, kan uppleva att du begriper mer än vad du gjort tidigare, att du ser situationer ur andra perspektiv.

Du blir nog mer vidsynt, utvecklar en annan förståelse för både personer men även i handlingar. Utveckling kan ske när det gäller arbete, nya uppgifter, mer ansvar som du fixar lekande lätt.

Du kan verka rastlös då du kan ha svårt att stanna upp på en plats, hela du är som ett äventyr. Du vill vara där det händer saker, händer inget ser du till att det gör det. Du bjuder på dig själv, är närvarande i känslan, lyhörd, passionerad samt agerande, en del talar för att du är samlingspunkten för det som händer under denna period.

Zodiaktolkning i Tarot

23 juli-23 augusti

Festprisse, i centrum, barn- och djurkär.

Element: Eld
Metall: Guld
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Hjärtat och ryggen
Härskarplanet: Solen
Färg: Guldgul
Kristall: Rubin
Växt: Solros, ringblomma.
Tarotkort: XIX Solen
Yrkesliv Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new age området som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

Nycklar
Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

Lärdom
Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska.

Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur.
Resor går till Afrika eller ut till någon yatch.

Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

Personlighet
Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum.

Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av.

Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in.

Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with