Lejonet

24/9-23/10

Du kan känna dig lite disträ, ha svårt att koncentrera dig på det som är viktigt, du kan känna dig vilsen med vad du vill och vad som finns möjlighet till.

Detta är en bra period för dig att bara ta det lugnt, softa och vänta in, lär dig genom att iakttaga och genom att inte agera utan bara se vad som händer och vad som kommer till dig och söka balans i det, det mår du bäst av.

Du kan under denna tid vara bra på att få igång samarbete och inte bara sätta dig själv främst utan se fördelarna med vad andra har att erbjuda och genom det vidga dina vyer. Du kan vara bra på att analyser ner i minsta detalj och lämnar inget åt slumpen, du ser en helhetsbild av dig själv och försöker att ta fram dina fördelar och utveckla dem vidare, mer fokuserad på dig själv i en helhet, att få respons på din utveckling och tar dig själv mer seriöst än tidigare.

Du har ett bra och harmoniskt sätt att umgås med andra nu, mer intresserad av gemensamma aktiviteter och att se vem dina vänner är, du lyssnar mer, söker gemenskap och kan vara lite mer avvaktande än annars men fortfarande med en viss auktoritet och framåtanda, du söker likheter som för att bekräfta äktheten i relationer och se upp så du inte lurar dig själv i din iver att få bekräftelse och fastna i en viss bekvämlighet med dina vänner.

Du är så där lagom nyfiken på det övernaturliga just nu, du söker någon sorts bekräftelse av att det finns något mer än det vanliga, du kan bli besviken över att det inte händer mer samtidigt som du kan ifrågasätta när du anser att du upplever något, se det som en utvecklande period där du övas i att ta ställning till vad du tror på!

23 juli-23 augusti

Festprisse, i centrum, barn- och djurkär.

Element: Eld
Metall: Guld
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Hjärtat och ryggen
Härskarplanet: Solen
Färg: Guldgul
Kristall: Rubin
Växt: Solros, ringblomma.
Tarotkort: XIX Solen
Yrkesliv Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new age området som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

Nycklar
Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

Lärdom
Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska.

Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur.
Resor går till Afrika eller ut till någon yatch.

Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

Personlighet
Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum.

Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av.

Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in.

Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with