Skorpionen

21/3-20/4

Du är nu mer engagerad, vilket gör att du troligen tar dig an nya uppgifter, kastar dig in i nya upplevelser till kropp, själ och ande.

Du kan bli lite rastlös känslomässigt vilket gör att du inte stannar upp innan du har hela upplevelsen eller funnit din sanning i det som du upplever.

Du kan ibland skapa känslomässigt kaos bara för att det blir så i ditt sökande efter det ultimata. Du är känslosam, passionerad, du ger allt, men kräver kanske ännu mer och där är väl din svåra balansgång.

Ibland kan du av bara farten samt inlevelsen skapa onödiga konflikter men du får se det som att de är de konflikterna som får dig att utvecklas, finna din inre frid när du väl stannat upp i din egen sanning. Med lite distans kan du säkert uppleva både det ena och det andra med dig.

Du kan vara lite splittrad med dina göromål, ena stunden ger du allt, har verkligen koll på läget för att i nästa fundera om du överhuvudtaget vill engagera dig. Men du har en inre drivkraft som får dig att planera, bygga vidare för att uppnå dina mål.

Använd de resurser du har med alla känslor nu, våga utveckla dig mer, du har en starkare intuition samt längtan efter att förverkliga dig själv, att uppleva, både ta emot och ge ut. Du blir starkare rent andligt och har säkert en och annan häftig upplevelse att vänta.

Du kan ha svårt att koncentrera dig på dina uppgifter, risken är att du drömmer dig bort, hellre är ledig än arbetar. Men när du väl engagerar dig då gör du det med hela din känsla.

Du vill få saker klara, tar i emellanåt, är ordentligt ansvarsfull, allt för att slippa engagera dig senare då du ser fördelar med att få ledig tid som kommer att vara viktigt för dig denna period.

Zodiaktolkning i Tarot

22 oktober- 22 november

Spirituell, dramatisk, djup o sökande.
Element: Vatten
Metall: Stål
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Könsorganen
Härskarplanet: Pluto (Mars)
Färg: Röd
Kristall: Opal
Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta
Tarotkort: XIII Döden
Yrkesliv
Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new age området.

Nycklar
Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

Lärdom
Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka.

Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken.

Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya,

Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls. Personlighet Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även djup och analyserande.  

Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller i gång.

Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant.

Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig.

Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.
Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.
I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.
Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.
Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).
Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.
Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.
Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with