Skorpionen

24/9-23/10

Du söker mer än vanligt, vill ha svar på varför allt är som det är, kan känna en oro som du inte kan definiera som får dig att bli orolig och sökande. Du känner säkert press, vet inte riktigt vad du vill göra, vad som är intressant, du kan längta men ändå känna att du inte har full kontroll och backar istället för att agera.

Du kommer troligen att ifrågasätta ännu mer, plocka ner allt i molekyler bara för att finna din sanning, det som passar dig även om det inte är så i verkligheten.

Du tycker nog inte om när någon kommer dig nära men när de väl har gjort det så släpper du på dina spärrar och är närvarande. Lite svårt att veta vad du vill göra, kanske vad som du ska sysselsätta dig med, du kan längta efter förändring men vet inte bara efter vad.

Du har behov att ha folk omkring dig att det ska vara full fart hela tiden att du slipper tänka efter eller ta ansvar. Du är ganska djup emellanåt, trivs med att gå in i dig själv bara fundera över livets alla gåtor.

Arbetsmässigt glider du med, gör det som ska, men ifrågasätter säkert dig själv, längtar efter någon förändring, kanske till och med mer eget ansvar även om du inte vill ha det just nu.

I kärleken kan du vara krävande och lite irriterad, du vill ha allt, men ändå avstånd, få tid för dig själv men ändå bli bekräftad. Men allt eftersom blir du mer närvarande, ger mer av dig själv, det är en period av självrannsakan.

Spirituellt är du sökande och ifrågasättande, du vill veta mer, går på djupet och att söka svaren i tidigare liv kan vara något för dig.

Du längtar efter uppmärksamhet för allt det som du gör, kan vara otålig när inte andra ser allt det du gör, rastlös och virrig. Du kan känna press i att fixa så mycket som möjligt, men du får snart bättre struktur, rensar upp bland gammalt vilket ger dig mer energi.

22 oktober- 22 november

Spirituell, dramatisk, djup o sökande.
Element: Vatten
Metall: Stål
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Könsorganen
Härskarplanet: Pluto (Mars)
Färg: Röd
Kristall: Opal
Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta
Tarotkort: XIII Döden
Yrkesliv
Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new age området.

Nycklar
Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

Lärdom
Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka.

Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken.

Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya,

Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls. Personlighet Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även djup och analyserande.  

Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller i gång.

Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant.

Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig.

Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with