Skorpionen

24/9-23/10

Du kan nu känna dig pressad utan att veta varför, du kan ha en oro i kroppen som stressar dig och får dig att vara rastlös och tappa greppet lite, men samtidigt så lägger du ner så mycket energi på att vara fokuserad och agera självständigt.

Du kan ha svårt att veta vad du vill och flänger från den ena saken till den andra och kan ha svårt att få något klart eller vara närvarande, du kan vilja så mycket men ha desto svårare att fokusera och stanna upp utan har alltid blicken längre bort.

Du söker verkligen ytterligheter, inte för att du vet vad du ska göra av dem, men det som en grej bara för sakens skull och kanske mest för att testa dig själv och se om du håller måttet! Dina krav kan vara helt orimliga oavsett om de är för dig eller någon annan, allt behöver kanske inte vara under total kontroll.

Du söker umgänge, nya vänner som kan inspirera dig, men du lär inte fördjupa vänskapen under denna period utan fladdra som ett rö för vinden bara för att få nya upplevelser.

Du har lätt för att gå på djupet men lika lätt för att vara ytlig, samla kontakter, och var öppen för nya idéer för du kan få en och annan insikt via andra nu, för trots allt är du en härlig person med många drömmar.

Du söker mer sanning även i det dolda och nu kan du utveckla mer av din andliga potential som borde vara det som du fokuserar på nu. Du kan gå på djupet med dig själv, se nya spektras av ditt inre och finna harmoni i din andlighet.

22 oktober- 22 november

Spirituell, dramatisk, djup o sökande.
Element: Vatten
Metall: Stål
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Könsorganen
Härskarplanet: Pluto (Mars)
Färg: Röd
Kristall: Opal
Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta
Tarotkort: XIII Döden
Yrkesliv
Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new age området.

Nycklar
Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

Lärdom
Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka.

Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken.

Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya,

Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls. Personlighet Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även djup och analyserande.  

Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller i gång.

Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant.

Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig.

Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.
Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.
Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.
Created with