21/6-22/7

Du kan nu ha många funderingar över vad som är det bästa för dig att göra, det kan vara så illa att du fastnar i alla funderingar om du inte gör en planering av ditt liv. Sätt upp mål, ge dig själv tid, sätt dig själv främst och gör det som gör dig lycklig. Du kan ha svårt att få relationer att fungera som du vill, kanske bara för att tiden är mer lämplig för dig att finna mer av din utveckling.

Försök att ta lite mer ansvar för vardagliga händelser, varva med ledighet men ställ inga krav för den som blir mest besviken är du själv. Du kan ändå under denna period finna mer glädje, dels i eget sällskap, känna dig starkare och se nya sidor hos dig själv, dels uppmärksamma andra omkring dig och se på dem med nya insikter. Du är mer social, mer utåtriktad än tidigare. Kanske det även är så att du slösar mer än vanligt, men ibland så måste man bara få vara i flödet, eller hur?

Du har mer vilja, mer humör och mindre tålamod, allt måste ske nu, gärna helst i förrgår. Du bjuder in till fest och kan ändå lika gärna vara ensam och fundera över framtiden och vad du vill göra, glöm inte bort att leva i nuet. Kärleken är viktig, du längtar efter mer passionerade möten och engagemanget från din sida är ganska så intensivt, bra kärleksperiod i slutet av månaden.

22 oktober- 22 november

Spirituell, dramatisk, djup o sökande.
Element: Vatten
Metall: Stål
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Könsorganen
Härskarplanet: Pluto (Mars)
Färg: Röd
Kristall: Opal
Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta
Tarotkort: XIII Döden
Yrkesliv
Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new age området.

Nycklar
Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

Lärdom
Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka.

Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken.

Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya,

Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls. Personlighet Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även djup och analyserande.  

Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller i gång.

Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant.

Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig.

Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

Astrologikurs

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig, sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with