Stenbocken

24/9-23/10

Du kan nu ha sådan självdisciplin och bestämma dig för vad du ska göra och då kan få saker stoppa dig, mer inriktad på det som ger dig glädje och kickar för stunden än i det som har varit.

Du kan ha mer temperament, mer vilja och mer beslutsamhet och det som du har bestämt dig för så blir det, men du är också mer lyhörd och väger för och emot innan du gör ett avgörande. Snabbare i tanken och även med mer tankar och idéer som ibland kan få dig att känna dig lite splittrad då tiden kanske inte räcker till som du önskar.

Du tar väldigt seriöst på det mesta och är noggrann i allt det du gör, vill att allt ska vara som du har tänkt dig och kan bli lätt petig och kritisk om du känner att du håller på att tappa greppet, öva dig i att vara i överraskningar, låt det oförutsedda ske och upplev istället för att begränsa dig.

Du vill nog helst vara för dig själv nu, lägga ner tid och energi på planering och familj och inte låta aktiviteter ta upp din tid, det får dig att känna dig ännu mera osäker och något som du både undviker och bör undvika för att må bra med dig själv. Du hanterar sociala situationer men kanske ska ta det lugnt ett tag och ge dig själv mer utrymme.

Du söker söker svar nu att frågorna inte räcker till! Du har svaren inom dig bara du vågar stanna upp, släppa logiken och lyssna men det är en prövning som är din utveckling under denna period.

22 december - 20 januari

Karriärsklättrande och ordentlig.

Element: Jord
Metall: Silver
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Skelett, knän, hud
Härskarplanet: Saturnus
Färg: Mörka färger, svart
Kristall: Bergkristall
Växt: Viol, murgröna
Tarotkort: XV Djävulen
Yrkesliv
Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new age området: Psykoterapeut.

Nycklar
Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

Lärdom
Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll.

Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera.

I kärleken vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

Personlighet
Du är målinriktad, envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  

Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är.

Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt.

Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with