Stenbocken

21/3-20/4

Du utvärderar olika relationerna inom alla områden, även din egen inställning över vem du är, vad som är viktigt för dig för att du ska nå dina mål. Du finner en inre säkerhet, blir tryggare med dig själv, vet vem du är, vad du känner samt vad som är viktigt för att du ska må bra.

Din kontakt med andra, hur de ser på dig kan vara en mycket viktigt del i ditt liv samt i dina ageranden. Du kan dock ändå emellanåt känna dig osäker på hur andra upplever dig men detta är bara en del av den process som pågår.

Du känner hur du blir tydligare, säkrare, utvecklar det som du innerst inne drömmer om. Först utvecklar du de sidor som andra ser först, sedan fortsätter du att utveckla även ditt inre, kombinerar det med det du visar upp, blir tryggare känslomässigt, mer säker på vem du är.

Du tar kontroll, strukturerar upp, växer i din roll, tar mer ansvar, organiserar, ser till att saker händer, en bra tid att avancera, visa vad du går för, för du har fokusering i att uppnå dina mål. Bit efter bit faller på plats, du finner mer inre trygghet som gör att andra ser dig för den du innerst inne är, du kan genom det skapa en vidare utveckling.

Du vill säkert mer än vad tiden räcker till, sätter igång en del utredningar, diskussioner, vill gå till botten med det som känns viktigt, oavsett om det är känslor eller annan utveckling.
Du är noga med din planering, att inte ta på dig för mycket nu.

Du ger dig själv mer tid, har noga planerat vad du ska använda den till. Det är lite stiltje, lite lugn, kanske precis vad du behöver nu för att bara hämta kraft och energi för att senare skapa mer möjligheter, det kan upplevas som att du bidar din tid.

Du kan även drabbas av att vilja rensa ut, det kan vara en bra tid att vända upp och ner på ditt hem, sortera ut vad som är viktigt för dig att ha kvar.

Du är otroligt fokuserad och medveten, agerar direkt, har verkligen läget under kontroll, mer än det, finns inget du lämnar till slumpen eller som du missar utan fixar det mesta, har bra översikt. 

Zodiaktolkning i Tarot

22 december - 20 januari

Karriärsklättrande och ordentlig.

Element: Jord
Metall: Silver
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Skelett, knän, hud
Härskarplanet: Saturnus
Färg: Mörka färger, svart
Kristall: Bergskristall
Växt: Viol, murgröna
Tarotkort: XV Djävulen
Yrkesliv
Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new age området: Psykoterapeut.

Nycklar
Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

Lärdom
Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll.

Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera.

I kärleken vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

Personlighet
Du är målinriktad, envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  

Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är.

Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt.

Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with