Stenbocken

24/9-23/10

Du kan känna dig rastlös och otålig men det positiva är att det pressar dig att gå framåt, att söka utveckling. Du kommer till insikt om din arbetssituation, får troligast något erbjudande som du vinner en hel del på.

Du är fokuserad men också splittrad, men vågar mer framöver, lyssnar till dina visioner, tar avgörande steg istället för att gå i cirklar.

Du kan vara lite svår att samtala med, lite för analyserande, går mer efter dina tankar än vad som är praktiskt. Men med tiden så kommer du att finna de svar du letar efter och även minnas och ta fram gammal erfarenhet.

Du kan känna att du går undan, gör nog det till ett större problem än vad det är men du blir öppnare i dina känslor, vågar ge mer av dig själv, får mer tillbaka, från återhållsamhet till öppenhet.

I arbetet bör du se över och analysera lite mer än vad du hittills gjort. Det kanske är dags att fokusera på din egen roll. Du mycket för att planera, tänka efter och tänka efter en gång till, du gör inget utan att veta säkert att det kommer at fungera, att du får ut det som du lagt ner.

Kärleken bör du låta vara som den är, inte analysera alla känslor utan ta den för givet och njuta av det som är. Du kan utveckla en relation, skapa en bra grund att vara i, de känslor som du ger ut de kommer tillbaka och du finner ro.

Spirituellt kan de nu vara en bra period för dig att öva på tillit, genom att bara följa med känslan, inte fundera eller göra saker större än vad de är.

Du verkar ha läget under kontroll, vet vad du behöver, vad du vill och vad som är viktigt för att din tillvaro ska fungera, ger av dig själv där du får respons, är bra på att ta ansvar och är lite cool.

22 december - 20 januari

Karriärsklättrande och ordentlig.

Element: Jord
Metall: Silver
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Skelett, knän, hud
Härskarplanet: Saturnus
Färg: Mörka färger, svart
Kristall: Bergskristall
Växt: Viol, murgröna
Tarotkort: XV Djävulen
Yrkesliv
Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new age området: Psykoterapeut.

Nycklar
Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

Lärdom
Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll.

Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera.

I kärleken vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

Personlighet
Du är målinriktad, envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  

Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är.

Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt.

Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with