Stenbocken

20/2-20/3

Du kan bli lite mer fundersam än vanligt, stanna upp och tänka efter och tappa tråden. Du kan känna dig jäktad, stressad och otålig för det mesta, ställer upp kraven på dig själv och kan ha svårt att stanna upp och bekräfta det som du känner. Du kan bli en sökare, du vill ha svar på så mycket att du kan lura dig själv och göra det enkla totalt komplicerat bara för att du ska få utlopp för det du upplever.

Du kan känna dig lite trängd och dra dig undan då många känslor kan speglas upp ifrån omgivningen och kanske inte alltid som du har tänkt dig eller varit beredd på. Du kan använda denna period till att studera hur du agerar känslomässigt i olika situationer. Du kan nu växla mellan att ha läget under kontroll för att i nästa inte riktigt veta vad du vill och hur du ska komma vidare. Du kan vara förvirrad men ändå så självklar.

Du vet vad du har för grund, hur du kan växa vidare men samtidigt kan du känna ett behov av förändringar, sådana som skapar mer trygghet och rutiner att du kan frigöra mer av din energi utan att tappa kontrollen. Du är i all din förvirring så medveten och lämnar inget åt slumpen utan fokuserar mer på det som du känner är viktigt inför framtiden.

Du kan känna en viss rastlöshet och kanske längta efter att flytta eller förändra runt ditt hem, börja med att rensa ut så att du får grepp om vad som är dina tillgångar så skapar du en bättre förutsättning framöver.

22 december - 20 januari

Karriärsklättrande och ordentlig.

Element: Jord
Metall: Silver
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Skelett, knän, hud
Härskarplanet: Saturnus
Färg: Mörka färger, svart
Kristall: Bergkristall
Växt: Viol, murgröna
Tarotkort: XV Djävulen
Yrkesliv
Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new age området: Psykoterapeut.

Nycklar
Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

Lärdom
Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll.

Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera.

I kärleken vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

Personlighet
Du är målinriktad, envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  

Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är.

Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt.

Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with