21/6-22/6

Du har läget under kontroll, det vill säga, du prioriterar din tid, är noga med att få stunder över till det som tilltalar dig och kan ta de stunderna med gott samvete. Du verkar vara i en fin utvecklande period där du vet vad du gör, du har en bra planering. Du tar dina stunder men är ordningsam och har allt under en perfekt planering. Du kan ändå vara mer spontan än vanligt och emellanåt lite lat, eller snarare att du tar dina stunder för att hämta kraft.

Du kan må gott av sällskap och det är en bra period för alla grillfester du kan tänka dig. Mingla, umgås och ta in nya idéer för att skapa bättre möjligheter med ny erfarenhet de stunder du inte kan hålla dig från att strukturera upp det som du anser vara viktigt. Du kan också drabbas av att vilja rensa ut och det kan vara en bra tid att vända upp och ner på ditt hem och sortera ut vad som är viktigt för dig att ha kvar.

Du har en intensiv sommarperiod framför dig, detta med ledighet kan vara svårt för dig att ta dig, du både arbetar, planerar och tar ledigt på samma gång, allt i en salig röra, men du kommer nog att trivas med det du gör och engagemanget från din sida är intensivt och verkligen givande för de som har förmånen att umgås med dig. Din planering däremot kan vara lite si och så, du kan ha svårt att slutföra och ta ansvar. Det verkar även som om din ekonomi ger dig förutsättningar att njuta av det du vill ha. Kärleken är bäst i slutet av månaden där du stannar upp lite mer.

22 december - 20 januari

Karriärsklättrande och ordentlig.

Element: Jord
Metall: Silver
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Skelett, knän, hud
Härskarplanet: Saturnus
Färg: Mörka färger, svart
Kristall: Bergkristall
Växt: Viol, murgröna
Tarotkort: XV Djävulen
Yrkesliv
Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new age området: Psykoterapeut.

Nycklar
Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

Lärdom
Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll.

Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera.

I kärleken vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

Personlighet
Du är målinriktad, envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  

Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är.

Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt.

Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

Astrologikurs

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with