• Boka årstjärna för 2021

  ylvatarot2006.jpgÅrstolkningen innehåller som vanligt din hälsa, arbete, ekonomi, kärlek, andlighet, samt månad för månad.

  I samband med tolkningen  pratar jag även om dina energier (läs färger) samt vilket eller vilka kraftdjur som finns för dig samt vilken runa som kan stärka dig under året. Dessutom från den tid du har beställt tittar jag även på vad som finns för dig under tiden fram till 2021.

  Din tolkning finns sedan på din personliga kund eller medlemsprofil (har du inte en profil skapar jag en åt dig utan extra kostnad). På din profil kan du lyssna till tolkningen men även ta ner den till din mobil, surfplatta eller dator.

  Pris: 500:- (50 euro)

  Läs mer på denna länk >>>

 • Horoskop för kvartal

  Inne på vipstar.nu kan du läsa ditt kvartalshoroskop, nu för oktober, november och december.
  Horoskopet är skrivet av Kerstin Bylund Paulsson.

 • pinkzodiak.jpg

 • Grunden av astrologi

  På Wikipedia kan man läsa att Astrologi är en av flera pseudovetenskapliga stjärntydningsläror som syftar till att finna samband mellan placeringar och händelser mellan solsystemets planeter samt solen och månen och karaktärer och händelser i människors liv. Ordet "astrologi" kommer från grekiskans astron, ("stjärna") och (logos), som har flera översättningar, vanligtvis relaterade till "systematisk tanke eller tal".

  Astrologin härrör från Babylonien och utvecklades i Egypten och Persien. Fram till medeltiden var det samma disciplin som astronomin. Läran omtalas bland annat i Bibeln. I stort sett alla mytologier har haft åskådningar av stjärnhimlen, det vill säga kunskap om jorden och dess närliggande planeter.

  Astrologi spelade en central roll inom magi och alkemi under antiken och långt in i modern tid. Man har under lång tid använt sig av solens och stjärnornas plats på himlen för att tolka saker och ting. Speciellt solen har dyrkats i nästan alla religioner och filosofier världen över. Många tror att "Gud" är en synonym för "Solen".

  Kända astrologer långt tillbaka i tiden är Thyco Brahe och Nostradamus och i vår tid Carl Gustav Jung. Själv i dags tid så av de astrologer jag mött så är Erik Hesser och Kerstin Bylund Paulsson de bästa i Sverige.

  Här inne så kan du läsa mer om planeterna och stjärntecknen och läsa månadens horoskop som jag skriver, men tänk på att Astrologi är ett stort ämne, mycket kunskap inom flera olika områden, förutom planeter och stjärntecken så är det hus och andra aspekter som man också kan tolka. Texterna här inne är mer lättsamma för att du ska finna det som är underhållande i astrologi.