• Horoskopet för 24/7-23/8

  lejonet.jpgSolen i Lejonet (24/8 Jungfrun)

  Merkurius i Kräftan. Venus i Lejonet. Mars i Lejonet. Jupiter i Skytten. Saturnus i Stenbocken. Uranus i Oxen. Neptunus i Fiskarna.

  Fullmåne 15/8 12:39 Vattumannen.
  Nymåne 1/8 3:13 i Lejonet.

  Månen i Väduren. 25/7 Oxen. 27/7 Tvillingen. 30/7 Kräftan. 1/8 Lejonet. 3/8 Jungfrun. 5/8 Vågen. 7/8 Skorpionen. 9/8 Skytten. 11/8 Stenbocken.  14/8 Vattumannen. 16/8 Fiskarna. 19/8 Väduren. 21/8 Oxen. 24/8 Tvillingen.


  Klicka på bilden nedan för att läsa horoskopet för varje stjärntecken.


  vaduren.jpgVäduren lejonet.jpgLejonet skytten.jpgSkytten
  oxen.jpgOxen jungfrun.jpgJungfrun stenbocken.jpgStenbocken
  tvillingen.jpgTvillingen vagen.jpgVågen vattumannen.jpgVattumannen
  kraftan.jpgKräftan skorpionen.jpgSkorpionen fisken.jpgFiskarna

 • pinkzodiak.jpg

 • Astrologi och Tarot

  astrotarot.jpgVill du veta mer om ditt horoskop?
  Kanske du vill veta mer om vad alla planeter och stjärntecken handlar om?

  I denna bok finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.
  Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

  Du kan läsa vad de olika huset i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt.

  Ha din horoskopskarta framför dig (du finner annars i boken hur du får fram den), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

  Astrologi och Tarot?
  De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.
  Kombinera astrolgin till Tarot för att få ut mer till dina kort. Är du inte intresserad av Tarot hoppar du bara över rubriktexten, innehållet är detsamma.
  Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten- Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord- Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

  Författaren Ylva Trollstierna har skrivit flertalet böcker inom nyandlighet, flest i ämnet Tarot. Men hon har tidigare utkommit med boken "En kvinna med klös" som bygger på stjärntecken där män representeras av hundar, kvinnor av katter. 
  Ylva är amatör astrolog, intresset för astrologi har funnits sedan 1969. 
  På Ylvas hemsidan skriver hon horoskop för varje period av ett nytt stjärntecken.


  Ca 170 sidor. A5 format.
  185 kr + frakt 45 kr = 230 kr. Medlem 200 kr med frakt. 
  Swish 073 063 1657
  Maila sedan till kontakt@ylvatrollstierna.se dina uppgifter, adress, samt födelseår, födelsemånad, födelsedag, födelseort samt klockslag.

 • Grunden av Astrologi

  På Wikipedia kan man läsa att Astrologi är en av flera pseudovetenskapliga stjärntydningsläror som syftar till att finna samband mellan placeringar och händelser mellan solsystemets planeter samt solen och månen och karaktärer och händelser i människors liv. Ordet "astrologi" kommer från grekiskans astron, ("stjärna") och (logos), som har flera översättningar, vanligtvis relaterade till "systematisk tanke eller tal".

  Astrologin härrör från Babylonien och utvecklades i Egypten och Persien. Fram till medeltiden var det samma disciplin som astronomin. Läran omtalas bland annat i Bibeln. I stort sett alla mytologier har haft åskådningar av stjärnhimlen, det vill säga kunskap om jorden och dess närliggande planeter.

  Astrologi spelade en central roll inom magi och alkemi under antiken och långt in i modern tid. Man har under lång tid använt sig av solens och stjärnornas plats på himlen för att tolka saker och ting. Speciellt solen har dyrkats i nästan alla religioner och filosofier världen över. Många tror att "Gud" är en synonym för "Solen".

  Kända astrologer långt tillbaka i tiden är Thyco Brahe och Nostradamus och i vår tid Carl Gustav Jung. Själv i dags tid så av de astrologer jag mött så är Erik Hesser och Kerstin Bylund Paulsson de bästa i Sverige.

  Här inne så kan du läsa mer om planeterna och stjärntecknen och läsa månadens horoskop som jag skriver, men tänk på att Astrologi är ett stort ämne, mycket kunskap inom flera olika områden, förutom planeter och stjärntecken så är det hus och andra aspekter som man också kan tolka. Texterna här inne är mer lättsamma för att du ska finna det som är underhållande i astrologi.

 • För medlemmar

  Som kursdeltagare kan du se och medverka vid de webinar som har tema - Astrologi.
  Vi går igenom stjärnkartan och alla planeter och tecken. Se kalender för aktuella datum.
  Tidigare webinar finns under länken Webinars - Astrologi.


  Webinar som finns för kursdeltagare, ca 6 timmar
  Astrologi grund
  Zodiaken

  Merkurius
  Månen
  Venus
  Mars
  Jupiter
  Saturnus